суббота, 8 сентября 2018 г.

Практичний семінар «ТРИЗ- підхід та ейдетика на уроках української мови і літератури» від Tetiana Koroid
Розвиток творчої особистості, її здатність до діалектичного та критичного мислення є однією з основних проблем, які стоять перед школою. Заслуговують на увагу методика ТРВЗ (теорія розв`язання винахідницьких задач) та ейдетика, що спрямована на навчання дітей використовувати ресурси уяви та пам`яті творчого, образного сприйняття та переробки інформації.
Запрошуємо вчителів початкової та середньої школи, української й зарубіжної літератури, що переймаються єдиним процесом формування мислення й виховання, самостійності й творчості особистості, підготовленої до розв`язання складних проблем у різних сферах діяльності.
Ми познайомимось та попрактикуємо в темах:
• компаративне спрямування;
• написання есе, фанфіків;
• сенкан й сенканта;
• технологія проектів;
• навчально-інтегровані завдання;
• методика "Інакомовлення";
• декодування метафори за технікою "Асоціативна парадигма" тощо.
Тетяна Короід (Tetiana Koroid) – учитель української мови та літератури Київської школи №78
Пише програми з українознавства та керує шкільним гуртком "Українознавство", роботу якого вінчають вечорниці, веснянки. Двічі лауреат Всеукраїнського конкурсу “Панорама творчих уроків”, тричі - лауреат Всеукраїнського конкурсу “Учитель року”, має гранти, грамоти, дипломи, подяки на Міжнародному, Всеукраїнському, міському, районному рівнях. Розробляє уроки з української літератури й відсилає на Всеукраїнський конкурс «Нововведені твори” для полегшення праці вчителя й урізноманітнення навчально-виховного процесу.
Навчалась у проекті «ШКОЛА ЕМПАТІЇ» Громадської спілки «Міжнародний інститут інтегрального розвитку», який фінансується в рамках литовської Програми розвитку співпраці та сприяння демократії за фінансової підтримки Шведського Інституту, на участь у навчальних заходах Проекту з Ненасильницької Комунікації.

Реєстрація продовжується тут
https://goo.gl/Rf5jVQ

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Страницы