суббота, 20 января 2018 г.

среда, 17 января 2018 г.

«Украдене щастя» - одна з найвідоміших п'єс Івана Франка. Класика української драматургії, яка не втратила своєї актуальності і в наш час, теж на сцені нашого аматорського шкільного театру.

вторник, 16 января 2018 г.

https://www.youtube.com/watch?v=JsbPq2wqpaI (ютуб)

«За двома зайцями» — одна з найпопулярніших українських класичних комедій.  Втілювати невмирущу класику української літератури у нашому шкільному театрі взялися  без вагань. Що получилося, судити вам, шановні глядачі. Приємного перегляду. 

воскресенье, 14 января 2018 г.

 Конкурс "Учитель року - 2018"

Взяти участь у конкурсі "Учитель року - 2018" - відповідальність чимала. Відповідальність за прийняте рішення, по-перше, перед собою, по-друге, перед іншими людьми. Цей конкурс - то  перевірка знань, змога проявити свої здібності та перейняти досвід інших, своєрідний підсумок фахової майстерності вчителя. Упевнена, тут немає переможених - всі здобувають нові знання, досвід, мудрість.  Участь у конкурсі "Учитель року - 2018" навчила мене багато чого. Найголовніше -- усвідомлення того, що постійне вдосконалення є сходинкою до співпраці та взаєморозуміння. Мої враження? Клас! Сподобалося. Однозначно! Сподобалося все: діти, друзі-конкурсанти, урок, контрольна робота. Усе було чудово.Чесно, я не боялася давати  урок у незнайомому класі, може, досвід або настрій, не знаю, і діти віддячили мені своїм "дякуємо", "приходьте до нас ще"  та  "сподобався  неординарний підхід". Звичайно, то перемога  Досвіду, Знань, Компетентності.  Знаю: попереду багато нових і цікавих викликів. Дякую школярам, дякую колегам, журі Печерського району м. Києва! Миру всім, терпіння, здоров'я і творчих успіхів!

 https://youtu.be/oJ4TSTq9tls

Приємно отримати теплі слова від адміністрації та колег саме в свій День - Тетянин день. Щаслива. Життя дало мені щасливий шанс: спробувала вкотре себе в конкурсі " Вчитель року - 2018" й інших професійних конкурсах та змаганнях. Втретє - лауреат...Ну що ж...Хай буде. Усе ж таки - Київ. Відчула - щастя є.

Страницы