четверг, 10 мая 2018 г.

 День пам'ятi в Україні. 26.11.16
 26.11.16 Пам'ятаймо цi страшнi днi.
Блаженнi чистi серцем..
 😊 19.01.18. Контрактова площа - одна з найстаріших у Києві, виникла ще за часів Київської Русі. До речі, моє улюблене місце. Тут відчувається особлива атмосфера й енергетика. А сьогодні - ще й якась магія...Різдвяно - Новорічні свята завжди викликають у мене фантазії про диво. Ми, дорослі, ніби повертаємось у дитинство й занурюємося в атмосферу любові, спокою, благополуччя…  З Хрещенням Господнім! Миру всім! Слава Україні!

среда, 9 мая 2018 г.

Група №1 (4-8 травня 2018) — з Nayoma de Haen в Osvitoria Hub. 

  Тренінг з Ненасильницької Комунікації. Тренери першого модулю проекту - Nayoma de Haen і Катерина Ясько (Kateryna Yasko).

вторник, 8 мая 2018 г.

Незабутні враження від першого дня навчального проекту "Школа Емпатії" з Ненасильницької Комунікації з сертифікованими тренерами. Проект фінансується в межах литовської Програми розвитку співпраці та сприяння демократії за фінансової підтримки Шведського Інституту. У #школіЕмпатіїз офіційним тренером Міжнародного центру ненасильницького спілкування Найома де Хаен та першими 25 освітянами зі всієї України. 04.05.18




 Сьогодні останній день навчання... Сумно...П`ять чудових днів із чудовими людьми! Дякую вам, друзі, та низький уклін Nayoma de Haen за неймовірний час разом! Це час питань і відповідей, час натхнення, легкості, радості й суму, усмішок і сліз...І цей час ми творили разом. .. Неймовірний подарунок долі - час, проведений разом з вами, пам`ятатиму!.. І це вже історія, щаслива історія мого життя...Empatia в Osvitoria Hub. 
Працюємо з темами самоемпатії і емпатії до інших, а також вчимося сприймати критику чотирма ріними способами.
Вуха шакала і жирафа дуже допомагають учасникам перевтілитись і по-різному реагувати на звинувачення на свою адресу: повернути критику опоненту чи направити її на себе, а може з'єднатись із своїми почуттями і потребами та спробувати зрозуміти почуття і потреби іншої людини? Вибір є зажди! 08.05.18

#ШколаЕмпатії


 Empatia додає нові світлини до альбому "Школа Емпатії" - перший модуль, Група №1 (4-8 травня2018) — з Nayoma de Haen в Osvitoria Hub.
Сьогодні розпочався перший модуль освітнього проекту для вчителів "Школа Емпатії", втілений командою ГС Міжнародний інститут інтегрального розвитку - IIID та Просвітницької ініціативи Empatia, який фінансується в рамках литовської Програми розвитку співпраці та сприяння демократії за фінансової підтримки Шведського Інституту.
Перші 25 учасників - вчителів, директорів шкіл і шкільних психологів з усієї України з'їхались до Києва на 5-денний тренінг з Ненасильницької Комунікації. Тренери першого модулю проекту - Nayoma de Haen і Катерина Ясько (Kateryna Yasko).У перший день вчилися краще розуміти себе і розпізнавати сигнали свого тіла, розбирались зі списками почуттів і потреб, багато грали і робили вправи на встановлення зв'язку, налагодження комунікації та емпатійне слухання.








Страницы