суббота, 27 января 2018 г.


Приємно отримати теплі слова від адміністрації та колег саме в свій День - Тетянин день. Щаслива. Життя дало мені щасливий шанс: спробувала вкотре себе в конкурсі " Вчитель року - 2018" й інших професійних конкурсах та змаганнях. Втретє - лауреат...Ну що ж...Хай буде. Усе ж таки - Київ. Відчула - щастя є. Київ, 25.01.18

вторник, 23 января 2018 г.

Урок патріотизму

«Війни виграють не генерали – війни виграють шкільні вчителі та священики». Чи дійсно ця думка належить Отто фон Бісмарку, чи ці слова йому приписують, невідомо. Та сумнівність авторства аж ніяк не впливає на глибину змісту вислову: найважливіший вплив на формування особистості завжди здійснював і здійснює вчитель.
Саме вчитель творить майбутнє держави. Від його переконань, його принциповості та мужності значною мірою залежить світогляд і рівень моральності молодого покоління. 
Ти головне повертайся живим

Проект газети "День" та «Україна Incognita»

Газета «День» разом із історичним веб-проектом «Україна Incognita» декілька років тому запустила довгостроковий проект «101 причина любити Україну», створивши новий графічний образ України за допомогою стислої та впорядкованої мови Інтернету. Проект передбачав розробку 101-ї інфографіки — екстракту культурного надбання української історії, етнографії та антропології (http://incognita.day.kiev.ua/101-prychyna-liubyty-ukrainu).
Кожного тижня з'являлася нова інфографіка. Чимало прихильників нового електронного проекту виявили бажання використовувати ці напрацювання для навчання у шкільних класах.

понедельник, 22 января 2018 г.

Всеукраїнський конкурс
 навчальних матеріалів з різних предметів

"Марш Нової Армії"
Присвячується усім героїчним хлопцям та дівчатам, які зараз здобувають на фронті нашу перемогу!

воскресенье, 21 января 2018 г.

АФІШАПідвищення кваліфікації ІППО ім. Б. Грінченка 2017-2018

Підготовка до ЗНО

Страницы