четверг, 22 февраля 2018 г.

Сміх і гумор у роботі сучасного педагога 
Почуття гумору ставиться в один ряд з іншими особливостями, що показують компетентність педагога.
Сучасна освіта потребує педагога, який має високі інтелектуальні та комунікативні якості, здатного критично мислити і творчо підходити до вирішення завдань, що поставлені перед ним. 
                                                                                                         
Ґаджет і учень сьогодні стали єдиним цілим. Це спонукає вчителів шукати нові форми проведення уроків, які зможуть зацікавити сучасних учнів. Творчо використовувати мобільні технології на уроках дозволяє новий сервіс Go Pollock. Go Pollock - це помічник вчителя, що збагачуватиме наш урок. Тож сьогодні разом із Ірина Бондар, Tamara Bychenko, іншими колегами та представниками команди Go Pollock із Америки, Франції, Швейцарії відповідали на тестові завдання, перевіряли й отримали велике задоволення від знайомства та спілкування, усвідомлення самоосвіти й удосконалення. Уперед, тільки вперед, у ногу з часом! На презентації платформи Go Pollock, що відбулася 22 лютого 2018 в навчальному хабі Освіторії. 
https://www.facebook.com/events/2012125579003872/

понедельник, 19 февраля 2018 г.

Листи від організаторів.
Добридень, шановна Тетяно, небайдужа до нашої освіти! Раді повідомити, що Ви успішно пройшли конкурсний відбір для участі у miniEdcampTernopil. Ми запрошуємо Вас узяти участь у (не)конференції, яка відбудеться у Тернополі 16 березня 2018 року. Команда mini EdCamp Тернопіль. Ми будуємо спільноту відповідального вчительства! #miniEdCampTernopil та #EdCampUkraine. Безмежно щаслива!!!# https://biggggidea.com/project/edcampukraine2017/#

Страницы